Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, zarar edeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına yorulur.

Rüyada ayağı ağrımak büyük üzüntülere sebep olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayakları ağrımak tüm planların zamanında neticeleneceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Rüyada birinin ayağının ağrıdığını görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine alamet eder.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine tabir olunur.

Rüyada kolu ağrımak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına işaret eder.

Rüyada beli ağrımak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments