Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının başkasıyla yattığını görmek

Rüyada karısının başkasıyla yattığını görmek

Rüyada karısının başkasıyla yattığını görmek bazı engellerle karşılaşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, başarısının azalacağına işaret eder.

Rüyada karısının başkasıyla yattığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada karısını başkasıyla yatarken görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada karısının başkasıyla yattığını görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının eski karısını görmek işlerine bereket geleceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın karısını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, büyük paralara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısından boşandığını görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını öldüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının hasta olduğunu görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments