Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın karısını görmek

Rüyada başbakanın karısını görmek

Rüyada başbakanın karısını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın karısını gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla karısını görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geniş geniş yaşayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanı ve karısını görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Rüyada başbakanın karısını görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada başbakan ve karısını görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada başbakan karısı görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada başbakan karısını görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinizin karısını görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments