Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının hasta olduğunu görmek

Rüyada karısının hasta olduğunu görmek

Rüyada karısının hasta olduğunu görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, mutlu olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Rüyada karısını hasta görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada karısının hasta olduğunu görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Rüyada abi karısını görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşin karısını görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısının başkasıyla kaçtığını görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, her istediğini elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Rüyada karısını kaybetmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başbakan karısı görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın karısını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments