Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını başkasıyla yatarken görmek

Rüyada karısını başkasıyla yatarken görmek

Rüyada karısını başkasıyla yatarken görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet eder.

Rüyada karısını başkasıyla yatarken gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Rüyada karısının başkasıyla yattığını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet eder.

Rüyada karısını başkasıyla yatarken görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sorunların tarihe karışacağına işarettir.

Rüyada karısını sırtında taşımak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığı karısını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaymakam karısı görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada karısını aldatan koca görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına inanılır.

Rüyada karısını zina yaparken görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, karamsarlığa düşeceğine, maddi kayıpların olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments