Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını öldüğünü görmek

Rüyada karısını öldüğünü görmek

Rüyada karısını öldüğünü görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, renk ve eğlence geleceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına delalet etmektedir.

Rüyada karısını öldüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada karısı ölmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine delalettir.

Rüyada karısını öldü görmek başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karısını öldürmeye çalışmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını öldüğünü görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada karısının öldüğünü görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada karısının öldüğünü duymak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, elinize para geçeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısını öldürmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulur.

Rüyada karısını kaybetmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments