Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısından boşandığını görmek

Rüyada karısından boşandığını görmek

Rüyada karısından boşandığını görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada karısından boşandığını gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada boşandığı karısını görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısından boşandığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine inanılır.

Rüyada karısından boşanmak bazı adımlar atacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin boşanmak istediğini görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada kocadan boşanmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments