Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının aldattığını görmek

Rüyada karısının aldattığını görmek

Rüyada karısının aldattığını görmek zor zamanların biteceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısının aldattığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışa bırakma veya bazı ilişkileri zorlamama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada karısını aldatan koca görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalettir.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işarettir.

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek rahat ve huzurlu olunacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, güzel davetler alacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada birinin karısını aldattığını görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük tartışmalara gireceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının aldattığını görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments