Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, büyük hatalar yapacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada eşinin karısını aldattığını gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, tüm özlemini gidereceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalettir.

Rüyada karısının aldatmasını görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, çok iyi işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada karısının aldattığını görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına delalettir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada karısının aldattığını öğrenmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının kendini aldattığını görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments