Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin karısını aldattığını görmek

Rüyada birinin karısını aldattığını görmek

Rüyada birinin karısını aldattığını görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, neşeleneceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, parasının ve malının artacağına, daha iyi anlaşır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin karısını aldattığını gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çirkin bir iş yapmaya, moralin ve keyfin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada karısının aldattığını görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin karısını aldattığını görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada karısını aldatan koca görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet eder.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kişinin her daim iyi anılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments