Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sözler sarf edeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısı tarafından bıçaklandığını görmek kötü haberlerin alınacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işaret eder.

Rüyada birinin karısını aldattığını görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada karısının aldatmasını görmek yeni işlere girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments