Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, evindeki huzurun bozulacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ömrün uzun olmasına delalettir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına işarettir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını aldatan koca görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kocasının karısını öptüğünü görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, vaaz ve nasihate yorulur.

Rüyada kocasının başka karısı olduğunu görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski kocanın karısını görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments