Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısı tarafından aldatılmak

Rüyada karısı tarafından aldatılmak

Rüyada karısı tarafından aldatılmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Paylaştığınız bilgiler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek kısmetlerin günden güne artacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısı tarafından bıçaklandığını görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, yardımının olacağına inanılır.

Rüyada karısının kendini aldattığını görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının aldattığını öğrenmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısını aldatan koca görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments