Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını yıkamak

Rüyada karısını yıkamak

Rüyada karısını yıkamak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada karısını yıkamak kötüyse düzeleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada karısını yıkadığını görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına alamet eder.

Rüyada karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek özlem gidereceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını sevmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, özlemelerin son bulacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işarettir.

Rüyada padişah karısı görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, malının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karısını başkasıyla ilişkide görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments