Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah karısı görmek

Rüyada padişah karısı görmek

Rüyada padişah karısı görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada padişah karısı gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada padişahın karısı olmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada padişah karısı olduğunu görmek evlerindeki huzurun artacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada padişah karısı görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada padişah kılıcı görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına işarettir.

Rüyada kendini padişah olarak görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada padişah olmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına inanılır.

Rüyada padişah cenazesi görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments