Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını başkasıyla ilişkide görmek

Rüyada karısını başkasıyla ilişkide görmek

Rüyada karısını başkasıyla ilişkide görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını başkasıyla ilişkide gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Rüyada karısını başkasıyla ilişkide görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine delalet eder.

Rüyada karısının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada eşini başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, zamanının boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulur.

Rüyada bir başkasını ilişkiye girerken görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ilişki sonrası kan görmek çok kötü hissedileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasını ilişkide görmek şeref ve rütbeye, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments