Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek

Rüyada karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek

Rüyada karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, engellerin aşılacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada karısının erkek çocuğu doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Rüyada karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının erkek bebek doğurduğunu görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu doğurtmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğun doğurmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek ayrılanların birleşeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğu doğurmak emzirmek eline büyük paralar geçeceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş erkek çocuğu doğurmak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments