Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını sevmek

Rüyada karısını sevmek

Rüyada karısını sevmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, mutlu bir insan olunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını sevmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Rüyada sevdiğinin karısını görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin karısını görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını sevmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yaşamın kolaylaşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakan karısını görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocası karısını aldatmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kocasının karısını dövdüğünü görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments