Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını yıkadığını görmek

Rüyada karısını yıkadığını görmek

Rüyada karısını yıkadığını görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, darlığa düşmeyeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, bunu şeref sayacağına işarettir.

Rüyada karısını yıkadığını gördüyseniz:

  • Gereken özeni gösterirseniz emeklerinizin karşılıksız kalmadığını göreceksiniz.

Rüyada karısını yıkamak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, yiyip içeceğine alamet eder.

Rüyada karısını yıkadığını görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işarettir.

Rüyada karısının ölüm haberini almak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının gittiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin karısını görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada al karısı görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işarettir.

Rüyada karısını aldattığını görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, hayatın pahalılaşmasına işaret etmektedir.

Rüyada başbakan karısını görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, şansın yüze güleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments