Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakan karısını görmek

Rüyada başbakan karısını görmek

Rüyada başbakan karısını görmek çok iyi bir duruma geleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada başbakan karısını gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Rüyada başbakan karısını görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın karısını görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakan ve karısını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, zenginleşeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın karısı olduğunu görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanı ve karısını görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanla karısını görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına inanılır.

Rüyada başbakan karısı görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, güzel haberler alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments