Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin karısını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin karısını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin karısını görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, yeni alanlara yöneleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, geçim derdi yaşayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin karısını gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız iyi olmayacak.

Rüyada sevdiğin kişinin karısını görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin karısını görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada karısını sevmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle yemek yemek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kurtarmak hak yolunu bulacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle yatmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments