Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin karısını görmek

Rüyada sevdiğinin karısını görmek

Rüyada sevdiğinin karısını görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin karısını gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal başlıklı ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda işler lehinize dönebilir.

Rüyada sevdiğinin karısını görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin karısını görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamın karısını görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği adamın karısını görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını sevmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kocanın karısını aldatmasını görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının deli olduğunu görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada karısının zina yaptığını görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments