Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını gebe görmek

Rüyada karısını gebe görmek

Rüyada karısını gebe görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karısını gebe gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Rüyada karısını gebe görmek daima afiyette olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada gebe olduğunu görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, konferans ve seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gebe kalamamak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dış gebelik görmek en küçük sorunda parlayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gebe kedi görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada çoğul gebelik görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü gebe görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin gebe olduğunu görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments