Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe kalamamak

Rüyada gebe kalamamak

Rüyada gebe kalamamak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, inancının zayıflayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, bol muhabbette kalacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine inanılır.

Rüyada gebe kalamamak gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada gebe kalamamak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada asansörde kalan birini görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına tabir olunur.

Rüyada kalacak yer aramak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada hamile kalacağını duymak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, rızkının çoğalacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak altında kalan birini görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada kalaşnikof silah görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada kalacak yer bulamamak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, istediği noktalara ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments