Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gebe olduğunu görmek

Rüyada gebe olduğunu görmek

Rüyada gebe olduğunu görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Rüyada erkek bebeğe gebe olduğunu görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işlerinin azalacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada gebe olmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kızını gebe görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, tekin olmayan işlere girileceğine delalettir.

Rüyada gebe birini görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, daha fazla kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada gebe görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada üçüz gebelik görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gebelik testi yaptırmak para kazanmaya, yaşanan maddi problemlerin artacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments