Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin gebe olduğunu görmek

Rüyada birinin gebe olduğunu görmek

Rüyada birinin gebe olduğunu görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada birinin gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada gebe kalmak variyet sahibi olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını gebe görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, büyük borçların altında ezileceğine delalet eder.

Rüyada gebe olduğunu görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini gebe görmek işin düzeltileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada gebelik testi yaptığını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada üçüz gebelik görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada gebe kadın görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments