Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet görmek

Rüyada adet görmek

Rüyada adet görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, ailesini utandırmayacağına, hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Rüyada adet gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları bir süredir sıkıntı yaratan veya bıktırıcı olmaya başlamış problemlerin çözümünü sağlayabilir.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına delalet eder.

Rüyada adet kanı yemek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevindirici şeyler duymaya, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet pedi görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Rüyada adetten kesilmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, işlerini yoluna sokacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada adet olmak para kazanmasına da vesile olacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işaret eder.

Rüyada erken adet olmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada temiz adet bezi görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, önemli sorumluluklar alacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanı görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments