Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki adet yılan görmek

Rüyada iki adet yılan görmek

Rüyada iki adet yılan görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, endişelerinin son bulacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada iki adet yılan gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Rüyada iki adet yılan görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına işarettir.

Rüyada başkasının adet görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada adet kanı silmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet ağrısı çekmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına tabir olunur.

Rüyada adet gördüğünü görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin adet olduğunu görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet olduğunu sanmak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulur.

Rüyada banyo yaparken adet olmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments