Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının adet kanı görmek

Rüyada başkasının adet kanı görmek

Rüyada başkasının adet kanı görmek büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, parasının ve makamının artacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanı gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, yatırımlarınızı veya ailenizle ilgili endişelerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada adet kanı yıkamak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek kuş gibi hafifleyeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adet kanını yıkamak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada adet kanı içmek çok büyük üzüntüler duyacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah adet kanı görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, azalacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, iç sıkıntısına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments