Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek

Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek

Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının abdest aldığını gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada arkadaşının abdest aldığını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kabede abdest aldığını görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek tüm arzularının yerine geleceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına tabir olunur.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek seyahatlere katılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede abdest aldığını görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, arzuların yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin abdest aldığını görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments