Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda abdest almak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda olduğunu görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, aradığı aşkı bulacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada cami avlusu süpürmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunu görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusunu süpürmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, canını sıkılacağına yorulur.

Rüyada cami avlusunda gezmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments