Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin abdest aldığını görmek

Rüyada ölmüş birinin abdest aldığını görmek

Rüyada ölmüş birinin abdest aldığını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin abdest aldığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kendinizi kontrol edemeyip kırıcı sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada ölü birinin abdest aldığını görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine inanılır.

Rüyada abdest aldığını görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalettir.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, tecrübe kazandıracağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, giderileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada babasının abdest aldığını görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide abdest aldığını görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, sıkıntılara neden olacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments