Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede abdest aldığını görmek

Rüyada kabede abdest aldığını görmek

Rüyada kabede abdest aldığını görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kabede abdest aldığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişileri kendinize çekiyorsunuz.

Rüyada kabede abdest aldığını görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet eder.

Rüyada kabede abdest almak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının abdest aldığını görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, hayatın kolaylaşacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulur.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada gusül abdesti aldığını görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, verilen sözlerin tutulacağına işaret eder.

Rüyada abdest aldığını görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, iyileşeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına inanılır.

Rüyada ölünün abdest aldığını görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette abdest aldığını görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments