Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısı tarafından bıçaklandığını görmek

Rüyada karısı tarafından bıçaklandığını görmek

Rüyada karısı tarafından bıçaklandığını görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, huzur bulacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada karısı tarafından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Rüyada karısı tarafından bıçaklandığını görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak sırtındaki yükten kurtulacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından bıçaklandığını görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadın tarafından bıçaklanmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından bıçaklanmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına yorulur.

Rüyada ölü tarafından bıçaklanmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments