Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak

Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak

Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, güleceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, ailesini kaybedeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • En azından, bazı konulara önem veriyormuş gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada karısı tarafından bıçaklandığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısı tarafından bıçaklanmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işarettir.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, zorlanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevgilin tarafından bıçaklanmak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine delalettir.

Rüyada akrabası tarafından bıçaklanmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, içinin rahat edeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kadın tarafından bıçaklanmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından bıçaklanmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments