Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının aldatmasını görmek

Rüyada karısının aldatmasını görmek

Rüyada karısının aldatmasını görmek azalacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, maddi açıdan ferahlamaya, anne ve babasının her zaman başında olacağına, güzel günler yaşayacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karısının aldatmasını gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, uzun ve hayırlı bir ömre işaret eder.

Rüyada kocasının karısını aldattığını görmek malların çoğalacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada karısının aldatıldığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin karısını aldattığını görmek makbul olan mallara kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına alamet eder.

Rüyada kocanın karısını aldattığını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada karısını aldattığını görmek işlerini yoluna sokacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet eder.

Rüyada karısı tarafından aldatıldığını görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments