Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karıncaya basmak

Rüyada karıncaya basmak

Rüyada karıncaya basmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, iyiliğe ve güzelliğe, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada karıncaya basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Rüyada karınca basmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, borçları varsa ödeyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalettir.

Rüyada evini karınca basmak üzüntülerin günden güne artacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karıncaya basmak sevindirici haberler alınacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet eder.

Rüyada düğmeye basmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, gelirin tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada camlara basmak sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimene basmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıyla halıya basmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada köpeğe basmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments