Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca basmak

Rüyada karınca basmak

Rüyada karınca basmak kişinin muradına ereceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet eder.

Rüyada karınca basmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Rüyada karınca basmak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada evini karınca basmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, şerefe ve izzete alamet etmektedir.

Rüyada karıncaya basmak rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe basmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sakıza basmak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada böceğe basmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına yorulur.

Rüyada yılana basmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşilliğe basmak spor yapmaya başlanılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments