Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğmeye basmak

Rüyada düğmeye basmak

Rüyada düğmeye basmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğmeye basmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkulle ilgili, aile büyüklerine bağlı veya iş birliği, ortaklık ya da ekip çalışması gerektiren işler şanslı şekilde ilerliyor.

Rüyada düğmeye basmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Rüyada düğme aramak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi açmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işarettir.

Rüyada inci düğme görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, istediği başarıya kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinden düğme almak daha fazla gelir sahibi olunacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolon düğmesi görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada renkli düğme görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine tabir olunur.

Rüyada düğme koptuğunu görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, bereket ve huzur geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments