Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca yutmak

Rüyada karınca yutmak

Rüyada karınca yutmak dualarının karşılığını göreceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada karınca yutmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada karınca yutmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada altın yutmak çok kötü günler geçireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kazancının tükenmeyeceğine inanılır.

Rüyada vida yutmak alım gücünün artmasına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada ip yutmak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Rüyada çakmak yutmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına inanılır.

Rüyada yüzük yutmak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına alamet eder.

Rüyada bardak yutmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada örümcek yutmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments