Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak yutmak

Rüyada bardak yutmak

Rüyada bardak yutmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hakkını savunamayacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işarettir.

Rüyada bardak yutmak gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Rüyada bardak yutmak yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Rüyada kaşık yutmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kendi spermini yutmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada çay kaşığı yutmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, başarılarının daim olacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulur.

Rüyada metal para yutmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada köpek tüyü yutmak işlerin toparlanacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada saç yumağı yutmak dertlerinin sonunun geleceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik yutmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments