Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vida yutmak

Rüyada vida yutmak

Rüyada vida yutmak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, tabiatı kötü olan kişiye, hayallerinin yıkılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, işinin başına geçeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vida yutmak gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Rüyada vida yutmak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada vida takmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada küpe vidası görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada vida sökmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada vida yemek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada gözlük vidası görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada vida çakmak hükmünün geçmeyeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada duvara vida takmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments