Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak yutmak

Rüyada çakmak yutmak

Rüyada çakmak yutmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çakmak yutmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Rüyada çakmak yutmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, anne babaya müjde verileceğine alamet eder.

Rüyada çakmak taşı görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada şimşek çakmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada çakmakla ocak yakmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulur.

Rüyada yanmayan çakmak görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çakmak kaybetmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nal çakmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çakmak satın almak geleceğine bakacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments