Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yutmak

Rüyada altın yutmak

Rüyada altın yutmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, parasının her geçen gün artacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Rüyada altın küpe yutmak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük yutmak işlerinin düzene gireceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada altın kolye yutmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine alamet eder.

Rüyada çeyrek altın yutmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik yutmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada altın yutmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Rüyada tesbih yutmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, güvensizliğini yeneceğine delalettir.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments