Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek yutmak

Rüyada örümcek yutmak

Rüyada örümcek yutmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada örümcek yutmak gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi buna göre yapmalısınız.

Rüyada örümcek yutmak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek tüyü yutmak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada mermi yutmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, rahat bir hayata başlayacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç yutmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalet eder.

Rüyada pil yutmak yönlendireceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada nişan kurdelesi yutmak hakkıyla kazanca, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Rüyada metal para yutmak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun farkına varacağına işaret eder.

Rüyada raptiye yutmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments