Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca ezmek

Rüyada karınca ezmek

Rüyada karınca ezmek darlığa düşmeyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, son model arabaya sahip olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karınca ezmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada karınca ezmek bereketin eksileceğine, mutluluğundan olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada karıncayı ezmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare ezdiğini görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgur ezmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın ezdiğini görmek atılan adımların zarar vereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, insanlardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ezdiğini görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işarettir.

Rüyada balık ezmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments