Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karıncayı ezmek

Rüyada karıncayı ezmek

Rüyada karıncayı ezmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karıncayı ezmek gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada karıncayı ezmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Rüyada karınca ezmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kedinin başını ezmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada yavru köpek ezmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi ezmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, düşmanlarını kaybetmeye, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada altın ezmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments