Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık ezmek

Rüyada balık ezmek

Rüyada balık ezmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık ezmek gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada balık ezmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Rüyada ekmeği ezmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada köpek ezdiğini görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada sinek ezmek yeni mallara kavuşacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ezdiğini görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalettir.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Rüyada ekmek ezmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, hayır dualarına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu ezmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, talihin yüzlerine güleceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments