Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur ezmek

Rüyada bulgur ezmek

Rüyada bulgur ezmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ferahlayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur ezmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri araştırmanız veya gerçeklerle yüzleşmeniz daha doğru hareket etmenizi ya da kendi yararınıza anlaşmalar yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada bulgur ezmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Rüyada yılanın başını ezmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, onların başarıları ile gururlanacağına delalettir.

Rüyada arabayla birine ezmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ezmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan başı ezmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk ezmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işarettir.

Rüyada akrep ezmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini arabayla ezmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, eğlenceli günler geçireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments