Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceğe basmak

Rüyada böceğe basmak

Rüyada böceğe basmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kısmetlerinin artacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sermaye elde edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet eder.

Rüyada böceğe basmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme, yanlış anlaşma veya doğru olmayan haberler nedeniyle özel bir kişiyle aranız bozulabilir.

Rüyada böceğe basmak böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak emeklerinin heba olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böceklere basmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi böcek basmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalettir.

Rüyada gübreye basmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine alamet eder.

Rüyada eve sel basmak bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına yorulur.

Rüyada karınca basmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments